Doing Goods - Lazy Lama Rug S

€85,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 2-6 werkdagen

Doing Goods Tapis Amis collectie

Doing Goods heeft een ongelooflijk sterk netwerk opgebouwd, door het aan gaan van internationale samenwerkingen met familie bedrijven gespecialiseerd in het maken van producten uit de regio.

De tapijten worden gemaakt door een familie uit India, waar vraag en aanbod lager zijn dan in internationale kringen: door het mogelijk maken van een samenwerking kan dit bedrijf internationaal hun producten leveren tegen een mooie opbrengst. In die zin zijn de producten uniek en altijd handgemaakt, dus enigszins verschillend van uiterlijk: elk artikel is zodoende one of a kind design. 

De uitstraling van deze tapijten is vrolijk, het dierenrijk in volle glorie: de natuur op één. Wij bij Zee van Tijd zijn erg gesteld op op alles wat een milieudragend karakter heeft en zijn erg blij met deze samenwerking. 

De afmeting van de Lazy Lama Rug small is 100x70cm, 100% katoen onderzijde en 100% wol bovenzijde.

Start de dag lekker zacht met de Doing Goods Lazy Lama Rug.

 

ONDERHOUD

De tapijten zijn met natuurlijke vezels vervaardigd, dus in het begin kunnen er wat kleine vezels los raken: dit is verholpen na enkele keren stofzuigen. Professioneel schoonmaken voor het beste resultaat, echter voldoet een absorberende witte doek ook als je deze met lauwwarm water gebruikt.

Artikel: 370109016300000

 

SPECIFICATIES

  • Breedte: 70 cm
  • Hoogte: 2 cm
  • Lengte: 100 cm


 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen